Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

De sociale mediers magt

De sociale mediers magt

Hvor opstår alternative fakta på sundhedsområdet, hvordan opdager man nye trends og hvilke værktøjer findes til at imødekomme og rette misforståelser, myter og fejlagtige kampagner på tværs af sociale medier? Dette forsøgte Robin Juel Johansens, senior social media advisor, Landbrug & Fødevarer at gøre os meget klogere på til den årlige Ernæringsfokus konference.

Køb af kød i private husholdninger 2015

Omkring 3000 udvalgte husstande indberetter data til GfK ConsumerScan.

Køb af kød i private husholdninger 2014

Omkring 3000 udvalgte husstande indberetter data til GfK ConsumerScan.

Analyse af danskernes kødforbrug

Danskernes madkultur har historisk set været påvirket af, at vi her i landet har produceret en lang række fødevarer; mælk, kød og grøntsager, som derfor har haft sin naturlige rolle i danskernes ernæring. Det er dog en myte, at Danmark er det land i verden, hvor man spiser mest kød per indbygger.

Alle vil gerne leve sundt – men hvordan?

Danskerne beskriver deres mad og drikke som både sund og usund, og vil gerne leve sundere. Men samtidig er der delte meninger om, hvilke fødevarer, der bidrager til en sund livsstil og hvilke, der ikke gør. Her får du adgang til en markedsanalyse baseret på data indsamlet af Norstat og TNS Gallup for Landbrug & Fødevarer.

Nudging

Nudging er kommet på fleres læber og bruges til tider i flæng, men hvad er det egentlig og hvordan kan vi som sundhedsprofessionelle anvende det i praksis?