Sundhed spiller en afgørende rolle i danskernes bevidsthed. Faktisk ønsker 3 ud af 4 danskere at leve sundere. Hvordan den enkelte kan leve sundere er der mange, mere eller mindre veldokumenterede bud på, og der bruges meget spalteplads på mange forskellige slags ”vises sten” – det gør danskerne forvirrede og usikre på, hvad der er fup og fakta.

En trend der ikke er til at komme uden om lige nu er den plantebaserede kost. Vegetarer og veganere udgør et fåtal i den danske befolkning, men fylder mere og mere i medierne i kommunikationen om plantebaserede kost. Fødevarestyrelsens overordnede kostråd "Spis varieret og ikke for meget..." undlader mange danskerne at forholde sig til, når de forsøger at optimere deres kost. Derimod lader det til at flere og flere danskere har dage, hvor de begrænser eller helt fravælger hele fødevaregrupper i deres kost. De fravælger fx animalske fødevarer og begrunder det med sundhedsmæssige fordele. Men er en plantebaseret kost sundere? Er trenden kommet for at blive, eller hvad bliver den næste store trend indenfor sundhed? Det er et par af de spørgsmål, vi vil forsøge at kaste lys over under dette arrangement for sundhedsskribenter den 11. januar 2018.

Se programmet her

Tilmelding foregår efter ”først-til-mølle” princippet, og du tilmelder dig her på siden.

Deltagelse i mødet er gratis, dog skal vi gøre opmærksom på, at de, der udebliver på dagen, vil blive opkrævet et gebyr på 250 kr.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Landbrug & Fødevarer
Axeltorv 3
1609 København V

TILMELDING

Fornavn:


Efternavn:


Titel:


Firma:


E-mail:


Venligst vær opmærksom på, at du modtager en bekræftelsesmail umiddelbart efter, at du har trykket "Send tilmelding".
Modtager du ikke denne bekræftelsesmail, bedes du kontakte os på ernaeringsfokus@lf.dk.