Børnefamiliers vaner og adfærd ifm aftensmadsmåltidet
14. september 2017
Børnefamilier føler sig i højere grad end andre presset på tid i hverdagen, men tilbereder alligevel oftere varm aftensmad end gennemsnittet. Landbrug & Fødevarer har set nærmere på denne spændende forbrugergruppe med fokus på deres aftensmad.
Hovedpointer fra analysen:
- Børnefamilier er den gruppe, der har flest aftensmadretter i deres repertoire
- Skal det gå hurtigt tyr de oftere end andre grupper til færdiglavet pizza/tærtedej
- Børnefamiliernes vigtigste valgkriterie ved indkøb af kød er at hele familien skal kunne lide det
- Den største barriere for at leve sundere er for børnefamilierne manglende tid og travlhed
- I 12% af børnefamilierne hjælper børnene ofte til med madlavningen
- I 7 ud af 10 hjem spiser børnefamilierne typisk aftensmad sammen i hverdagene