Madpakker til frokost er populært blandt danskerne

26. oktober 2017

Madpakker har i mange år været det, som flest danskere spiser til frokost. Tidligere analyser foretaget af Landbrug & Fødevarer har dog vist en faldende tendens i brugen af madpakker. Denne analyse ser nærmere på, hvordan det ser ud i 2017.

Hovedpointer fra analysen:

  • 41% af de adspurgte svarer at de typisk spiser medbragt mad/madpakke til frokost i hverdagene
  • 29% spiser frokost hjemme og 25% spiser frokost i kantine eller fra madordning
  • Danskerne smører færre madpakker sammenlignet med i 2015
  • Noget tyder på, at når man smører madpakker gør man det til alle hverdagene i ugen 
  • 33% smører madpakke 5 gange ugentligt 
  • 3 ud af 4 børn spiser medbragt madpakke til frokost i hverdagene 
  • 3 ud af 4 madpakkespisere har rugbrød med
  • Ca. 50% af madpakkespisere har kød med i madpakken 
  • Leverpostej er det mest populære kødpålæg

Se de seneste analyser om danskernes forbrug…