Danske forbrugere forbinder kyllingekød med sundhed

08. april 2015

Danskernes øgede fokus på sundhed resulterer i, at kylling oftere end de andre kødtyper lægges i indkøbskurven, når måltidet skal være sundt.

Hovedpointer fra analysen:

  • Der er et stigende fokus på sundhed, og sundhed i et måltid omfatter at det er fedtfattigt, godt til at holde sig slank, fattig på kulhydrater og godt for kroppen
  • 88% af de adspurgte respondenter betegner fisk som særligt sundt 
  • 69% betegner kylling som særligt sundt og kylling overgår bl.a. nødder og rugbrød 
  • 78% svarer at de ville spise mere kylling hvis de ønskede at leve sundere 
  • 40% mener at en af de vigtigste fordele ved kylling er, at det hjælper med at regulere vægten 
  • Danskernes forbrug af fjerkrækød stiger og det er særligt forbrugere over 50 år og forbruger under 29 år der oftere lægge kyllingekød i kurven 

Se de seneste analyser om fødevarer…