Danske forbrugere forbinder kyllingekød med sundhed
08. april 2015
Danskernes øgede fokus på sundhed resulterer i, at kylling oftere end de andre kødtyper lægges i indkøbskurven, når måltidet skal være sundt.
Hovedpointer fra analysen:
- Der er et stigende fokus på sundhed, og sundhed i et måltid omfatter at det er fedtfattigt, godt til at holde sig slank, fattig på kulhydrater og godt for kroppen
- 88% af de adspurgte respondenter betegner fisk som særligt sundt
- 69% betegner kylling som særligt sundt og kylling overgår bl.a. nødder og rugbrød
- 78% svarer at de ville spise mere kylling hvis de ønskede at leve sundere
- 40% mener at en af de vigtigste fordele ved kylling er, at det hjælper med at regulere vægten
- Danskernes forbrug af fjerkrækød stiger og det er særligt forbrugere over 50 år og forbruger under 29 år der oftere lægge kyllingekød i kurven