Unge foretrækker en grøn madpakke til frokost
28. marts 2014
En ny undersøgelse viser, at unges foretrukne hverdagsfrokost består af en grønnere madpakke end gennemsnitsdanskeren. Desuden tyder meget på, at de unges hverdagsfrokoster bliver stadigt grønnere fremover.
Hovedpointer fra analysen:
- 2 ud af 3 af de unge mellem 18-24 år spiser madpakke til frokost
- Ca. halvdelen af alle voksne danskere spiser madpakke til frokost
- Kun 5% angiver at de køber mad i convenience- eller take away forretninger til frokost
- Den gennemsnitlige danskers madpakke består primært at rugbrød og kødpålæg
- De unge spiser mere frugt og grønt i deres madpakker
- De unge oplever selv at de spiser mere frugt til hverdagsfrokosten i dag end for et år siden og at de spiser mindre rugbrød/groft brød
- Udviklingen med mindre "traditionelle" og grønnere madpakker for de unge vil fortsætte