Hvad skal der ligge på en bæredygtig tallerken?

02. december 2021 - (afholdt)

Den 15. november 2021 afholdt Ernæringsteamet hos Landbrug & Fødevarer et webinar under overskriften "Hvad skal der ligge på en bæredygtig tallerken". 

Du finder programmet her.  

Bæredygtighed er en kompleks størrelse, hvor nuancerne til tider kommer i baggrunden, og debatten bliver ensporet. I debatten bliver begrebet ”bæredygtig” ofte reduceret til ”klimavenlig”. Men så enkelt er det ikke. Bæredygtighed rummer mange nuancer, og når man taler om, hvad der kendetegner bæredygtig produktion og forbrug af mad er der mange parametre, der skal medregnes, for at maden kan kaldes bæredygtig.

Dette webinar bidrager med faglig viden fra eksperter på området. Deres faglige oplæg om bæredygtig kost vil skabe grobund for en videre debat om emnet, så du bliver knivskarp på, hvad der skal ligge på en bæredygtig tallerken – der samtidig er sund.

Se eller gense webinaret her:

Se tidligere afholdte webinarer her...