Udskæringsplanche – sådan skæres grisen

01. marts 2017

Puk Maia Ingemann Holm

Chefkonsulent

Puk Maia Ingemann Holm

 

Denne udskæringsplanche i A3 viser de mest almindelige grisekødsudskæringer med de anbefalede navne, der implementeres i detailhandelen fra 2017.  

Få det bedste ud af grisekødet

Spisekvaliteten er påvirket af mange faktorer, som det fremgår her:

  • Avl (race og køn)
  • Opvækstbetingelser (foder, tilvækst og slagtevægt)
  • Behandling på slagtedagen (transport og bedøvelse)
  • Slagtning og køling (nedkøling og modning)
  • Udskæring (emballage)
  • Tilberedning (metode, tid og temperatur)

Find tilberedningsanvisninger for alle udskæringer på www.voresmad.dk

Ordrenummer 194689_306

Se også vores andre materialer om fødevarer...