Webinarer for madprofessionelle

01. september 2025

Arbejder du med sund mad, måltider og ernæring? Er du interesseret i økologi eller at reducere madspild?
 
Så kan du tilmelde dig Fødevarestyrelsens webinarer, hvor du kan få indsigt i alt fra anbefalinger til ernæring og nye materialer til tips og tricks til en planterig menuplanlægning i professionelle køkkener. Webinarerne er således målrettet mad- og sundhedsprofessionelle, der ønsker at blive klædt bedre på til at omsætte eller formidle De officielle Kostråd, reducere madspild og nysgerrighed på Det Økologiske Spisemærke. 

Se hvilke webinarer Fødevarestyrelsen tilbyder 

  • Torsdag den 18. september 13.30 – 14.30 Kostråd til Måltider i skoler
  • Tirsdag den 23. september kl.13.00-14.00 Madspild i professionelle køkkener
  • Onsdag den 24. september kl. 13:30-14:30 Kom godt i gang med Kostråd til Måltider i kantiner
  • Onsdag den 1. oktober kl. 9:00-10:00 De officielle Kostråd, ’5 håndfulde om ugen’ og ’ultraforarbejdede fødevarer’
  • Onsdag den 8. oktober 2025 kl. 13.30 – 14.30 Det Økologiske Spisemærke
  • Onsdag den 29. oktober 13.30 – 14.30 Kostråd til Måltider i skoler
  • Torsdag den 13. november kl. 14:30-15:30 Kom godt i gang med Kostråd til Måltider i kantiner
  • Tirsdag den 25. november kl.13.00-14.00 Madspild i professionelle køkkener
  • Onsdag den 26. november kl. 14:00-15:00 De officielle Kostråd, ’5 håndfulde om ugen’ og ’ultraforarbejdede fødevarer’
  • Torsdag den 27. november 2025 kl. 13.30 – 14.30 Det Økologiske Spisemærke

Læs mere her og tilmeld dig

Måske du også er interesseret i...

Nyt fra Ernæringsfokus