Webinarer og nyt undervisningsmateriale

01. september 2025

Arbejder du med sund mad, måltider og ernæring? Er du interesseret i økologi eller at reducere madspild?
 
Så kan du tilmelde dig Fødevarestyrelsens webinarer, hvor du kan få indsigt i alt fra anbefalinger til ernæring og nye materialer til tips og tricks til en planterig menuplanlægning i professionelle køkkener. Webinarerne er således målrettet mad- og sundhedsprofessionelle, der ønsker at blive klædt bedre på til at omsætte eller formidle De officielle Kostråd, reducere madspild og nysgerrighed på Det Økologiske Spisemærke. 

Se hvilke webinarer Fødevarestyrelsen tilbyder 

  • Torsdag den 18. september 13.30 – 14.30 Kostråd til Måltider i skoler
  • Tirsdag den 23. september kl.13.00-14.00 Madspild i professionelle køkkener
  • Onsdag den 24. september kl. 13:30-14:30 Kom godt i gang med Kostråd til Måltider i kantiner
  • Onsdag den 1. oktober kl. 9:00-10:00 De officielle Kostråd, ’5 håndfulde om ugen’ og ’ultraforarbejdede fødevarer’
  • Onsdag den 8. oktober 2025 kl. 13.30 – 14.30 Det Økologiske Spisemærke
  • Onsdag den 29. oktober 13.30 – 14.30 Kostråd til Måltider i skoler
  • Torsdag den 13. november kl. 14:30-15:30 Kom godt i gang med Kostråd til Måltider i kantiner
  • Tirsdag den 25. november kl.13.00-14.00 Madspild i professionelle køkkener
  • Onsdag den 26. november kl. 14:00-15:00 De officielle Kostråd, ’5 håndfulde om ugen’ og ’ultraforarbejdede fødevarer’
  • Torsdag den 27. november 2025 kl. 13.30 – 14.30 Det Økologiske Spisemærke

Læs mere her og tilmeld

Nyt undervisningsmateriale for madkundskabslærer

Fødevareministeriet og Madkulturen har udviklet undervisningsmaterialet "Fortiden i fremtidens mad", som skal inspirere elever i grundskolen til at forstå og værne om dansk madkultur. Materialet bygger på hundredvis af opskrifter, madtraditioner og minder fra danskere over hele landet og formidler madhistorie gennem sæsoner, råvarer og fortællinger.

Læs mere om "Fortiden i fremtidens mad" her

Måske du også er interesseret i...

Nyt fra Ernæringsfokus