Ernæringsfokuskonferencen: Sæt kryds den 10. november 2022

10. november 2022, 09.00 - 16.00

Under årets tema ’Kan vi få nok?’ stiller Ernæringsfokuskonferencen 2022 skarpt på udviklingen i folkesundheden, der ifølge Sundhedsprofilen 2021 er under alvorligt pres. Både den fysiske og den psykiske.

De unge mistrives, andelen med svær overvægt stiger, kostvanerne halter, og der er markant social ulighed i sundhed. Samtidig stilles der flere og flere krav til ernærings- og sundhedsprofessionelles kompetencer og viden: Individualiseret kost, online coaches, sociale medier, overvægt, undervægt, bæredygtighed, klima, CO2 aftryk, samfundskrav, politiske krav osv.  Hvad forventes der i fremtiden af ernærings- og sundhedsprofessionelles kompetencer, og hvordan kan jeres kompetencer sættes tydeligere i spil for at vende kurverne?

Dagens moderator er Maja Thiele. Hun var moderator på vores virtuelle konference i 2020. Evaluering har vist, at flere gerne vil opleve Maja "live", og det får du mulighed for i år. Hun er nyudnævnt professor i leversygdomme på Syddansk Universitet, og har gennem en årrække været vært på programmet ’Sygt Nok’, hvor hun har stillet skarpt på sygdomme og sundhed i samfundet.  Med indlevelse og seriøsitet leder Maja os gennem dagens svære emner. Men, der er heldigvis også højt til loftet og plads til grin.

De sidste detaljer i programmet er snart på plads og lanceres efter sommerferien. Vil du have direkte besked, så sørg for at være tilmeldt vores nyhedsbrev.

En digital nyhed

Vi glæder os til endnu en udsolgt konference på Axelborg, med netværk, vidensdeling og masser af gode faglige drøftelser. Hvis du er forhindret i at deltage fysisk, bliver det muligt at købe en digital billet til Ernæringsfokuskonferencen i år. Med en digital billet kan du både følge med live fra dit foretrukne teknologiske apparat, og blande dig direkte i debatten.

Om Ernæringsfokuskonferencen

Ernæringsfokuskonferencen er Landbrug & Fødevarers årlige ernæringskonference, hvor aktuelle udfordringer, muligheder og fælles løsninger indenfor sundhed- og ernæring er blevet vendt, drejet, drøftet og diskuteret i over 20 år. Faglige briller og saglige argumenter er essensen af konferencen, hvor målet er at skabe faglige netværk og dele nyeste viden. Vi sigter på at gøre os alle klogere og klædt på til at gøre en positiv forskel for befolkningens sundhed.

Se vores andre Ernæringsfokuskonferencer...