Ernæringsfokuskonferencen 2024

07. november 2024, 08.00 - 16.00

Christian Vejlund

Seniorkonsulent

Christian Vejlund

Gør dig klar til at dykke ned i de seneste fremskridt inden for ernæring og folkesundhed på Ernæringsfokuskonferencen den 7. november. 

Vi inviterer dig til en dag med oplæg af ledende eksperter og livlige diskussioner om folkesundhedens komplekse facetter, den grønne udvikling, vanernes magt og meget mere. 

Vælg mellem at deltage personligt i Aarhus eller København, hvor du både får rig mulighed for at netværke, og lækker forplejning hele dagen. Du kan også følge konferencen via livestream. 

Se det foreløbige program

Tilmeld dig ernæringsfokuskonferencen 

Din guide gennem dagen er den erfarne moderator, Line Gade, der har en baggrund som tv-journalist og mere end to årtiers erfaring med sundhedskommunikation. Line er også vært på den inspirerende podcast 'Sundhedsvisioner', og med fingeren på den sundhedspolitiske puls, vil hun sørge for tankevækkende samtaler med udgangspunkt i den nyeste viden. 

På Ernæringsfokuskonferencen 2024 kan du blive klogere på en række aktuelle emner, og være en del af den faglige samtale. Dagens program byder bl.a. på oplæg om: 

  • Motivation til at ændre vaner - perspektiver fra en 'Rigtig Mand' med Jacob Søndergaard, foredragsholder og personlig træner med fokus på motivationspsykologi
  • Proteinkvalitet og den plantebaserede omstilling 
  • Overvægtbehandlingens mange ansigter 
  • ...og mere mere 

Ernæringsfokuskonferencen gentager succesen i Aarhus 

Igen i år kan Ernæringsfokuskonferencen opleves på storskærm på Horisont i Aarhus, hvor der er rig mulighed for at få dækket sine behov for faglige indsigter, kollegiale snakke og selvfølgelig velsmagende mikro- og makronæringsstoffer. 

Som noget nyt er den digitale billet til Ernæringsfokuskonferencen ganske gratis, så indstil din favorit kontorstol, læn dig tilbage og mærke de faglige batterier lade op. 

Sidste frist for tilmelding er den 25.oktober 2024. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag med faglig fordybelse og erfaringsudveksling! 

Se vores tidligere Ernæringsfokuskonferencer her...