Sunde Børn konferencen 2024

16. maj 2024, 14.00 - 16.45

Sunde børn konferencen: 'Mad til de mindste'

Sunde Børn den 16. maj kl. 14.00 afholdes i et samarbejde mellem Rådet for sund mad og Landbrug & Fødevarer. I arbejdsgruppen bag konferencen har Fødevarestyrelsen, Madkulturen og Kost og Ernæringsforbundet deltaget.

Konferencen afholdes under overskriften ’Mad til de mindste’, og der er lagt op til en masse spændende inspirationsoplæg. Målgruppen er praktikere og andre sundhedsprofessionelle, der arbejder med børn og sundhed. Se programmet - og tilmeld dig herunder! 

se det spændende program her


Tilmelding:

Det er både muligt at deltage fysisk og virtuelt. Til den fysiske del foregår tilmelding efter ”først-til-mølle” princippet*. 

FYSISK deltagelse

ONLINE DELTAGELSE

*Du deltager uden beregning, dog skal vi gøre opmærksom på, at tilmeldte til det fysiske møde, som udebliver på dagen, vil blive opkrævet et no-show-fee på 500 kr.

Ekstra webinar - lige inden Sunde Børn konferencen 

Inden Sunde Børn konferencen, har du mulighed for at deltage i webinaret 'Bælgfrugter i børnehøjde'. Dette webinar afholdes nemlig også den 16. maj. Tidsmæssigt er de to arrangementer adskilt, så du kan nå begge dele. 'Bælgfrugter i børnehøjde' afholdes kl. 13.00-14.00 - her kan du se med, når Børnehuset Mælkevejen i Randers deler ud af erfaringer med at omstille til et grønt institutionskøkken, som dagligt serverer mad til omkring 120 vuggestue- og børnehavebørn. Hos Mælkevejen spiller bælgfrugterne en helt særlig rolle i alle måltider – faktisk så meget at børnene foretrækker eftermiddagsboller med, frem for uden bælgfrugter.

tilmeld dig webinaret 'bælgfrugter i børnehøjde' her

Se tidligere afholdte Sunde Børn konferencer her...