Pjecen 'Mad til børn'

05. juli 2022

Line Munk Damsgaard

Ernæringschef

Line Munk Damsgaard

 

OBS: Materialet er desværre udsolgt. Vi er øjeblikket i fuld gang med få et nyt oplag klar, og forventer at kunne åbne for bestilling igen den 1. marts 2023. 

Materialet 'Mad til Børn' er en pjece med gode råd om alt fra skemad til madpakker. Pjecen indeholder lettilgængelige fakta om mad og mælk til barnet i alderen 4 måneder til 6 år.

'Mad til Børn' giver korte svar på nogle af de spørgsmål, som tusindvis af forældre stiller hver dag. Vi håber, det kan være en hjælp til de forældre, der skal give deres barn gode madvaner og en sund livsstil.

'Mad til børn' kan være nyttig at læse og bruge som opslagsværk. Folderen dækker anbefalingerne for dit barns indtag af mad og drikke de første 6 år. Bagerst i materialet findes en planche, der kan rives ud og hænges op på fx køleskabsdøren eller indersiden af køkkenskabet. I denne planche har du en oversigt over nogle af de væsentligste mad- og drikkeperioder i dit barns første leveår.

Rettelse til pjecen

På køleskabsplanchen 1-3 år er den nye D-vitamin anbefaling ikke blevet rettet. Anbefalingen er, at man giver sit barn et tilskud af D-vitamin på 10 mikrogram frem til at barnet er 4 år. 

'Mad til børn' kan også læses på smartphones og tablets via hjemmesiden www.madtilboern.dk. Her kan du også klikke dig videre til mere viden og flere forklaringer, samt lækre opskrifter til dit barn og resten af familien.

Ordrenummer 194689_100

Se også vores andre materialer om kostanbefalinger...