Skip to main content (Press Enter)
  • Fødevarer
    • Bælgfrugter
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Tilberedning og smag
      • Kvalitet og sikkerhed
    • Fisk
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Dyrevelfærd
      • Kvalitet og sikkerhed
    • Frugt og grøntsager
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Tilberedning og smag
      • Kvalitet og sikkerhed
      • Danskernes forbrug
    • Kartofler
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Tilberedning og smag
      • Kvalitet og sikkerhed
    • Korn
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Kvalitet og sikkerhed
      • Danskernes forbrug
    • Kød
      • Grisekød
      • Okse- og kalvekød
      • Fjerkræ
      • Kødfaktoren
      • Danskernes forbrug af kød
    • Mælk og mejeriprodukter
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Mejeriprodukter
      • Bæredygtighed
      • Dyrevelfærd
      • Kvalitet og sikkerhed
      • Danskernes forbrug
    • Æg
      • Æggets opbygning
      • Ernæring
      • Sundhed
      • Bæredygtighed
      • Dyrevelfærd
      • Tilberedning
      • Kvalitet og sikkerhed
  • Energi og næringsstoffer
    • Energi
      • Energibalance
      • Energibehov
      • Energifordeling
      • Hvor meget energi får vi?
      • Energiindhold i forskellige fødevarer pr. 100 g
    • Makronæringsstoffer
      • Fedt
      • Protein
      • Kulhydrat
    • Mikronæringsstoffer
      • Vitaminer
      • Mineraler
    • Antinæringsstoffer
      • Hvilke forbindelser hæmmer næringsstofoptagelse?
      • Deaktivering eller reduktion af antinæringsstoffer i fødevarer
  • Beregnere
    • Måltidsberegner
    • Jernberegner
    • Calciumberegner
    • Proteinberegner
  • Kostanbefalinger
    • De Nordiske Næringsstofanbefalinger
    • De officielle Kostråd
    • Børn
      • Mad til småbørn (0-2 år)
      • Mad til børn (3-6 år)
      • Mad til skolebørn
    • Ældre 70+ år
    • Gravide og ammende
    • Vegansk og vegetarisk kost
  • Livsstil
    • Nudging
    • Vægttab
      • Dagskostforslag
      • Slanke-tips
    • Underernæring
    • Fysisk aktivitet
    • Madspild og madaffald i Danmark
    • Måltidets betydning
    • Ultraforarbejdede fødevarer
  • Materialer
    • Vidste du at...
    • Kostanbefalinger
    • Fødevarer
    • Næringsstoffer
    • Opskrifter
  • Nyheder
  • Events
    • Ernæringsfokuskonferencen
    • Sunde Børn konferencen
    • Temamøde for Ernærings- og sundhedsstuderende
    • Podcasts
    • Andre events
  • Analyser
Søg
  • Energi og næringsstoffer
  • Mikronæringsstoffer
  • Mineraler
  • Jern
  • Jernberegner

Kontakt

Ernæringsfokus, Landbrug & Fødevarer F.m.b.A

Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V

Telefon: 33 39 40 00

Ernaeringsfokus@lf.dk

Genveje

Om Ernæringsfokus

Se vores mange gratis materialer

Nyheder

Events

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende og relevante nyheder og informationer om events mv. for ernærings- og sundhedsprofessionelle.

Gå til tilmelding

Privatlivspolitik Cookiepolitik
Nyhedsbrev for sundhedsprofessionelle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende og relevante nyheder og informationer om events, materialer, analyser og meget mere.  

Tilmeld dig nyhedsbrevet her