Til dig, der studerer professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Den 17. november afholdte Afdeling for Ernæring, Landbrug & Fødevarer temamøde for ernærings- og sundhedsstuderende.
Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N dannede rammerne om det fysiske temamøde, mens der blev streamet ud til resten af landets ernærings- og sundhedsstuderende.
Anders Nedergaard, Ole G. Mouritsen, Anne W. Ravn og Morten Elsøe var på programmet og talte om alt fra proteinkvalitet, klima og ernæring, om smag i den grønne omstilling, om plantebaseret kost, og om forholdet til mad og måltider. Du finder deres præsentationer nederst på siden.
Hent præsentationerne fra dagen her:
- Anders Fabricius Nedergaard: Proteinkvalitet, klima og ernæring. Hvad ved vi og hvordan ser fremtiden ud?
- Ole G. Mouritsen: Smagen med i den grønne omstilling
- Anne W. Ravn: Plantebaseret kost – hvad skal man som fagprofessionel være opmærksom på i sin
vejledning? - Morten Elsøe: Afhængig? - præsentationen er på vej :)
Se tidligere afholdte møder her...
Webinar for Ernærings- og sundhedsstuderende 2021
Her kan du gense webinaret "Hvad skal der ligge på en bæredygtig tallerken?". Webinaret bidrager med faglig viden fra eksperter på området.
Webinar for Ernærings- og sundhedsstuderende 2020
Dette webinar om mytepunktering blev afholdt for en række ernærings- og sundhedsstuderende fra landets professionshøjskoler. Se eller gense webinaret her.