Kom med til Madskolers jubilæumsfest

14. april 2023

Line Munk Damsgaard

Ernæringschef

Line Munk Damsgaard

Madskoler har i 20 år været drevet af dedikerede frivillige, der brænder for at give børn en positiv madoplevelse og fremme sundheden blandt fremtidens generationer. I år markeres Madskolers 20 års jubilæum med et fødselsdagstema, og du har mulighed for at komme med til festen! Vi søger nemlig netop nu flere frivillige, der har lyst til en uforglemmelig oplevelse med mad og børn.

Kort om Madskoler

Madskoler er en ferieaktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor hovedfokus er at skabe sjove og lærerige oplevelser med mad for børnene. På Madskoler får børn og unge viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde, så børnene har lyst til at fortsætte det, de har lært, når Madskoler slutter. Madskoler afholdes i dagtimerne fra mandag til fredag i sommerferien. På hver Madskole deltager mellem 3-5 frivillige og 12-20 børn.

Madskoler arrangeres af 4H i et ikke kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000.

Instruktør på Madskoler

Som instruktør på Madskoler vil du få mulighed for at videregive din faglige viden om mad, madlavning og ernæring, samtidig med at du vil være med til at inspirere børn og unge til meget mere madmod og meget mere madglæde. Vi søger frivillige instruktører med forskellige baggrunde og erfaringer. En ernærings- eller sundhedsfaglig interesse og evt. baggrund er naturligvis et plus, men ikke et krav. Du kan derfor forvente, at deltage sammen med frivillige der har forskellige kompetencer og baggrunde. Kender du nogen, som vil være frivillig med dig, er dette naturligvis også en mulighed.

Vi håber, du har lyst til at blive en del af vores fællesskab som frivillig instruktør på Madskoler i anledning af vores 20-års jubilæum!

Læs mere og tilmeld dig som frivillig instruktør på vores hjemmeside: https://www.madskoler.dk/bliv-instruktoer/

Måske du også er interesseret i...