Tak for jeres evaluering af ernæringsfokuskonferencen 2021

16. december 2021

Den 18. november var vi 147 ernærings- og sundhedsfaglige samlet i Axelborgsalen til Ernæringsfokuskonferencen – Hvad skal vi spise? Dagen var spækket med viden via 9 indlæg ved 12 oplægsholdere.

Det er vigtigt for os at udvikle konferencen, og vi arbejder kontinuerligt på at være relevante for jer. Det er tydeligt for os gennem årenes evalueringer, at I har behov for et højt fagligt niveau i indlæggene, der formår at gøre viden konkret og praksisnær. Det står øverst på listen, når vi planlægger konferencerne.

Vi er således stolte af, at evalueringen i år viser, at 98% af jer vil anbefale konferencen til andre i jeres netværk. Tak for det, og det tager vi som et tydeligt tegn på, at konferencens indhold er relevant.

I forhold til afholdelsens form, så var jer, der deltog i denne fysiske konference glade for det. Evalueringen viser, at ¾ ikke ville benytte jer af virtuel deltagelse, hvis det havde været en mulighed. Derud over foretrækker 81% af jer at deltage fysisk fremadrettet, mens bare 2% ønsker virtuel afholdelse. Vi er dog meget interesserede i at finde ud af, hvor stort ønsket blandt jer, der ikke deltog, er for mulig virtuel deltagelse i konferencen. Hvis du vil give dit synspunkt til kende omkring virtuel deltagelse i konferencen, så send en mail til ernaeringsfokus@lf.dk

Evalueringen har også givet os det indtryk, at I har været godt tilfredse med indlæggenes kvalitet. Der er lige under 80% gennemsnitlig tilfredshed med indlæggenes faglige indhold og niveau. Mange af kommentarerne viser, at oplægsholderne godt kan klappe sig selv på skuldrene for gode leverancer. Dog skal oplæg generelt skæres til, så den allokerede tid er til at overholde, uden at skulle tale hurtigt og utydeligt.

Stor tak til alle, der tog sig tid til at udfylde evalueringen. Det gjorde lige under 60% af jer, hvilket er ekstremt flot.

I 2022 afholder vi ernæringsfokuskonferencen den 10. november. Så sæt et stort kryds i kalenderen. Tak for i år.