Til dig, der studerer professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Den 21. november afholder Afdeling for Ernæring, Landbrug & Fødevarer temamøde for ernærings- og sundhedsstuderende.
Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N danner rammerne om det fysiske temamøde, mens der blev streamet ud til resten af landets ernærings- og sundhedsstuderende.
Susanne Gjedsted Bügel fra Københavns Universitet og Nanna Kiy fra Fødevarestyrelsen er på programmet for at tale om biotilgængelighed af næringsstoffer i bæredygtige madvarer samt om plantebaserede måltider i offentlige køkkener. Dagen sluttes af med en debat om de offentlige måltiders kompleksiteter.
Tilmelding til temamødet
Det er både muligt at deltage fysisk og virtuelt. Vi uddeler goodiebags med relevante ernæringsfaglige materialer og snacks til dem, der deltager fysisk. Da der er begrænsede pladser foregår tilmeldingen til det fysiske møde efter ”først-til-mølle”-princippet.
Tilmelding:
Se tidligere afholdte møder her...
Temamøde for Ernærings- og sundhedsstuderende 2022
Den 17. november afholdte Afdeling for Ernæring, Landbrug & Fødevarer temamøde for ernærings- og sundhedsstuderende. Her kan du se præsentationerne fra dagen.
Webinar for Ernærings- og sundhedsstuderende 2021
Her kan du gense webinaret "Hvad skal der ligge på en bæredygtig tallerken?". Webinaret bidrager med faglig viden fra eksperter på området.
Webinar for Ernærings- og sundhedsstuderende 2020
Dette webinar om mytepunktering blev afholdt for en række ernærings- og sundhedsstuderende fra landets professionshøjskoler. Se eller gense webinaret her.