Ny udgave af pjecen 'Mad til Børn' er udkommet

12. april 2024

Ny revideret udgave af pjecen 'Mad til Børn' er netop kommet på lager. Vores populære pjece indeholder gode råd om alt fra skemad til madpakker. Bestil eller download den allerede nu!

'Mad til Børn' indeholder lettilgængelige fakta om mad og mælk til barnet i alderen 4 måneder til 6 år. Pjecen kan bruges som opslagsværk og giver korte svar på de spørgsmål, som tusindvis af forældre stiller hver dag. De populære køleskabsplancher med oversigt over de væsentligste mad og drikke perioder i barnets første leveår kan rives ud og hænges op. 'Mad til Børn' er derfor en god hjælp til forældre, der ønsker at give deres barn gode madvaner og en sund livsstil.

Materialet ’Mad til børn’ er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer for Mejeriforeningen med faglig bistand fra bl.a. ernæringsprofessionelle og sundhedsplejersker. Alle anvisninger i pjecen er i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens anbefalinger for sund mad til spædbørn og småbørn.

'Mad til Børn' er gratis og kan bestilles af fagprofessionelle, som ønsker at uddele den og bruge den i dialogen med forældre.

Bestil eller download 'Mad til børn' her

Madtilbørn.dk – mere viden og lækre opskrifter

'Mad til børn' kan også læses på smartphones og tablets via hjemmesiden madtilbørn.dk. På hjemmesiden finder du mere viden og flere forklaringer samt opskrifter til barnet og den øvrige familie. Opskrifterne er udviklet ud fra Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens anbefalinger af en ekspert i mad og ernæring til de mindste, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.

Måske du også er interesseret i...