Energiindhold i forskellige fødevarer

24. januar 2023

Katrine Langvad

Seniorkonsulent

Katrine Langvad

Energiindhold i forskellige fødevarer pr. 100 g

Agurk
Icebergsalat
Squash
Tomat
Grøn peberfrugt
Bladselleri
Honningmelon

Champignon
Asparges
Blomkål
Hvidkål/rødkål
Gulerod
Skummetmælk
Minimælk
Porre
Cantaloupmelon
Cheasy frugtyoghurt med sødestof 0,1 % - Jordbær*
Broccoli
Løg

Letmælk
Appelsin
Æble
Pære
Ananas
Vindruer
Sødmælk
Yoghurt naturel
Ærter

Rejer
Kartofler
Banan
Torsk
Rødspætte
Yoghurt med frugt

Filet Royal
Sauté-skiver af filet af gris
Medaljon af filet af gris
Majs
Schnitzel af inderlår af gris 
Wokstrimler af inderlår af gris
Frikadeller max 3 %
Kalkun uden skind
Hjerte af gris
Kogt skinke
Oliven
Tun i vand
Flanksteak af yderlåg af gris
Mignon af gris
Minutstrimler/minuttern

Mørbrad af gris 
Hamburgerryg
Leverpostej max 3 %*
Kylling uden skind
Oksemørbrad
Hakket grisekød 6 %

Æg
Fiskefrikadelle
Avocado
Laks

Lammekølle■
Hakket grisekød 10 %
Koteletter■
Kylling med skind■
Creme fraiche 18 %

Tun i olie
Makrel i tomat
Rugbrød
Okseculotte■

Medisterpølse
Ost 20+
Hakket Grisekød 18 %
Leverpostej

Flæskesteg af kam■
Feta 40+
Bacon■
Ost 30+

Rullepølse
Franskbrød
Marineret sild

Fiberknækbrød*

Ost 45+

All-Bran ® Regular*
Rosiner
Piskefløde

Ris
Spegepølse*
Havregryn
Pasta
Cornflakes

Remoulade
Sukker

Mandler
Peanuts
Mayonnaise

Kærgården
Smør
Olie

* Varedeklarationer
■ Ved tilberedning frasmeltes fedt og fedtkanter skæres væk. 

Kilde: DTU Fødevareinstituttet - Fødevaredata

 

Læs mere og find data i DTU Fødevaredatabanken.

Læs mere om energi her...

Måske du også er interesseret i...